Simona Tomažič Planinšec

Modrosti Zdenka Domančića

Učbenik za življenje

99 modrosti, resnic Zdenka Domančića

Modrosti nam veliko povedo o fenomenu bioenergije in metode, ki jo je Domančić ustvaril in razširil po svetu, pa tudi o življenju in smrti, ljubezni, politiki, medicini ... Daje veliko temeljnih nasvetov, ne samo kako biti in ostati zdrav, ampak predvsem kako živeti in postati boljši človek.

Za danes in jutri.

 

Zdenko Domančić, svetovno znani bioterapevt in utemeljitelj patentirane metode zdravljena, sam zase trdi, da je alfa in omega zdravljenja. Pa ne le to, je tudi prerok. Predvsem pa pokončni človek z velikim in obsežnim znanjem o absolutnem in naravnih zakonih. Svoja znanja in spoznanja prenaša brez dlake na jeziku, pogosto jih zavije v celofan provokativnosti ali duhovitosti. Razvil je genialno (na videz enostavno, nauči se je lahko vsak), učinkovito metodo zdravljenja z bioenergijo, ki zdravi tudi za uradno medicino neozdravljive bolezni. Danes se njegova metoda na Hrvaškem uči tudi v Ustanovi za izobraževanje odraslih Program Plus. Svojo metodo je večkrat na različnih krajih sveta tudi znanstveno preveril in obranil. Še posebej je ponosen na znanstveni poskus iz leta 1984, ko je na zagrebški kliniki pred 150 zdravniki svoje sposobnosti preverjal na suhih in vlažnih gangrenah. »To je biblijska tema. Diabetične gangrene še nikoli nihče ni pozdravil, razen mene in mojih. V Zagrebu sem zdravil 120 pacientov, ki so bili pred amputacijo. Nihče od njih ni izgubil noge.« Potem ko je leta 2003 na znanstveno-raziskovanem Institutu »Jožef Stefan« uspešno testiral svojo metodo (njen vpliv na kristale kalcijevega karbonata v vodni raztopini v silicijevi epruveti), je od Slovenije prejel potrdilo, da so njegova znanja in sposobnosti koristne za Slovenijo, slovenski narod in zdraviliški turizem. Najboljša reklama zanj pa je več kot milijon in šesto tisoč ljudi po vsem svetu, ki jim je pomagal. O njem in njegovi metodi je napisanih tudi več knjig.

O knjigi

Knjiga je učbenik za bioterapevte in paciente, predvsem pa dobro prizemljeni učbenik za življenje. Lahko se bere od prve do zadnje ali od zadnje do prve modrosti. Služi pa tudi kot orakelj, ki nam na zastavljeno vprašanje ponudi intuitiven odgovor.

V knjigi je več kot 60 barvnih fotografij iz življenja in dela Zdenka Domančića.
Knjiga obsega 224 strani, trda vezava, barvni tisk, velikost 15,3 x 15,3 cm.

O avtorici

Simona Tomažič Planinšec je po poklicu magistrica pravne znanosti, sicer pa tudi licencirana terapevtka bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Je članica ožje Domančićeve ekipe in se že od najstniških let aktivno ukvarja z metafiziko ter duhovnostjo. Njena ustvarjalna strast je pisanje, zato se je v novinarstvu uveljavila kot avtorica prispevkov z metafizično in duhovno vsebino. Je tudi soavtorica knjig Preprosto: Zdravje in Preproste rešitve za 108 bolezni.